“Ανταποκρινόμαστε στην πλειοψηφία της κοινωνίας”

“Ανταποκρινόμαστε στην πλειοψηφία της κοινωνίας”. Αυτό επεσήμανε ο Κώστας Καραγκούνης μιλώντας στον realfm 97,8 που απάντησε μεταξύ άλλων στο ερώτημα γιατί η Ν.Δ. επιμένει ότι θα ανοίξει τη συζήτηση για την κυβέρνηση της επόμενης ημέρας πρώτα με τον ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που ο ίδιος τους απορρίπτει.

«Πρώτα θα προχωρήσουμε από το δεύτερο κόμμα, δεν θα προχωρήσουμε από το τελευταίο, είναι λογικό. Γιατί; Είναι σαφές το μήνυμα το οποίο δίνει ο πρόεδρος της Ν.Δ. και η Ν.Δ. Εμείς ανταποκρινόμαστε στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραγκούνης.

Και πρόσθεσε: «Αν δείτε τις δημοσκοπήσεις, και δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ζέση να τις παρακολουθώ, αλλά αυτό είναι διάχυτο στην κοινωνία. Τι λέει η κοινωνία; Συνεργαστείτε για να μπορεί να βγει ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και να μπορέσει η Ελλάδα να προχωρήσει. Το κύριο ζητούμενο είναι η σταθερότητα. Η πολιτική σταθερότητα. Ποιο είναι το μήνυμα λοιπόν που εκπέμπει η ΝΔ;

Οτι αν η ΝΔ. είναι πρώτο κόμμα ο κόσμος, οι Ελληνες πολίτες να είναι σίγουροι ότι θα υπάρχει μία κυβέρνηση σταθερότητας για τα επόμενα 4 χρόνια, με τη μεγαλύτερη δυνατή, αυτή θα είναι η επιδίωξή μας τουλάχιστον, συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων. Και βέβαια των πολιτικών δυνάμεων που πιστεύει στις αλλαγές για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε αυτό που είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή, πολιτική και οικονομική σταθερότητα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα