Αν έχεις… κότσια διάβαινε!

«Την υγεία μας να ‘χουμε κι όλα γίνονται» επιτάσσει η λαϊκή σοφία όμως ο 28χρονος Νέιθαν Σίμονς καταρρίπτει και αυτή την παγκόσμια σταθερά μιας και κατάφερε να κάνει πραγματικότητά το όνειρό του χωρίς να χαίρει άκρας υγείας.

Την ιστορία του νεαρού άνδρα έφερε στο φως η τηλεοπτική κάμερα του καναλιού CBS της Βοστώνης εξηγώντας στο σχετικό ρεπορτάζ ότι ο Νέιθαν ξεκίνησε να εργάζεται στο νοσοκομείο μέσω ενός προγράμματος μερικής απασχόλησης, αλλά αυτό όπως φάνηκε ήταν μόνο η αρχή.

Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύ καιρός ώστε οι προϊστάμενοι του Νέιθαν να διαπιστώσουν ότι μαθαίνει γρήγορα και είναι αποδοτικός στα καθήκοντα που του είχαν αναθέσει, με αποτέλεσμα να έρθει πολύ γρήγορα και η «προαγωγή»: πρότειναν στον Νέιθαν μία μόνιμη και πλήρους απασχόλησης θέση στο βοστωνέζικο παιδιατρικό νοσοκομείο!

«Κάθε μέρα έρχεται στη δουλειά με ενθουσιασμό και προσφέρει έμπνευση και αισιοδοξία σε όλες τις οικογένειες που έχουν ανθρώπους με σύνδρομο down» λέει η γιατρός του νοσοκομείου Dr. Nicole Baumer και συνεχίζει:

«Βλέπουν τον Νέιθαν και καταλαβαίνουν πως τίποτα δεν είναι αδύνατο».

Στο νοσοκομείο ο Νέιθαν κάνει τα πάντα: από τη γραφειοκρατική δουλειά (σ.σ. που όπως λέει δεν του πολυαρέσει αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει) μέχρι δια ζώσης επαφές με τις οικογένειες των ασθενών.

Για όσους, δε, νομίζουν ότι οι στόχοι του 28χρονου σταματούν στα παραπάνω, εκείνος τους διαψεύδει, καθώς όπως εξομολογείται στον ρεπόρτερ του αμερικανικού καναλιού, τώρα που έλυσε το βιοποριστικό του ζήτημα, θα ζητήσει σε γάμο την κοπέλα του ονόματι Λόγκαν.

«Οι γονείς της με ρωτούν συνεχώς πότε θα γίνει ο γάμος» λέει χαμογελώντας ο Νέιθαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΝΕΪΘΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα