Αποχωρεί οριστικά ο Λέσκοτ από την Μάντσεστερ Σίτι

Την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα ο Τζολεόν Λέσκοτ, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στον αγγλικό σύλλογο.

Ο 31άχρονος αμυντικός πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση με το σκεπτικό ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του σε τόσο υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο και θα επιδιώξει να υπογράψει σε ομάδα με χαμηλότερο προφίλ…

«Αυτό είναι το τέλος. Ξέρω ότι θα φύγω. Παραμένει η καλή μας σχέση. Η Σίτι θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Αν αλλάξει κάτι στη συνέχεια, καλώς. Άπαντες ρωτάνε τι αποκόμισα από την παρουσία μου εδώ. Θα σας πω ότι έζησα ορισμένες εξαιρετικές στιγμές. Δεν ήταν λάθος η απόφασή μου να φορέσω αυτή τη φανέλα. Θα κάτσω να εξετάσω τι είναι καλύτερο για μένα και για την οικογένειά μου και θα αποφασίσω. Θα μιλήσω με ομάδες από διαφορετικές χώρες. Δεν έχω λάβει καμία απόφαση ακόμη. Θέλω όμως, να κλείσω γρήγορα το θέμα. Δεν θέλω να το αφήσω για μετά το Μουντιάλ. Συγχρόνως όμως, δεν θα βιαστώ να καταλήξω».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λέσκοτ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική Μπεσίκτας, ενώ έχει προτάσεις από αρκετές αγγλικές ομάδες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Τότεναμ, Γουέστ Χαμ, Έβερτον και Άστον Βίλα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα