Απόπειρα χειραγώγησης στο Σκωτία – Νιγηρία

Έντονη κινητικότητα έχουν προκαλέσει οι φήμες των τελευταίων ημερών περί απόπειρας χειραγώγησης του αποψινού φιλικού ανάμεσα στη Σκωτία και τη Νιγηρία που θα διεξαχθεί στο «Κρέιβεν Κότατζ» του Λονδίνου.

Το θέμα ξεκίνησε όταν η ίδια η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σκωτίας επικοινώνησε με τη Διεθνή Ομοσπονδία Εγκλήματος και την προειδοποίησε σχετικά με την απειλή στησίματος του εν λόγω αγώνα.

Την ίδια ώρα οι bookmakers μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ τόνισαν ότι με βάση τα στοιχεία και τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους δεν παρατηρείται κάτι το ύποπτο και κανείς δεν περίμενε αυτή την κινητοποίηση.

Σύμφωνα με το BBC κανείς από τους ποδοσφαιριστές της Σκωτίας δεν βρίσκεται στο στόχαστρο των υποψιών ενώ υπάρχει ανησυχία για το στήσιμο άλλων φιλικών αγώνων που διεξάγονται απόψε το βράδυ.

Από την πλευρά της η FIFA ανακοίνωσε ότι έχει πλήρη επίγνωση των όσων έχουν δημοσιευθεί τις τελευταίες μέρες αλλά δεν σκοπεύει να σχολιάσει ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ απειλεί με βαριές τιμωρίες σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό.

Ο αμυντικός της εθνικής Νιγηρίας, Έφε Άμπροουζ δήλωσε: «Είμαι έκπληκτος όπως όλοι. Τέτοια πράγματα δεν είναι καλά, αλλά δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι σχετικά με αυτό το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα