Από το Κομμένο… έκοψε τα εκλογοσενάρια

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ…

Από το Κομμένο της Άρτας και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας… έκοψε σήμερα τα σενάρια για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Συγκεκριμένα στο περιθώριο της επίσκεψής του στο μαρτυρικό χωρίο όπου στις 16 Αυγούστου 1943 διαπράχθηκε μία από τις μεγαλύτερες σφαγές αμάχων στην ιστορία της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα από τους ναζί, ο πρωθυπουργός τόνισε:
«Τ’ ακούω και τα διαβάζω κι εγώ αυτά τα σενάρια. Τώρα που η χώρα μπαίνει σε ράγες, η οικονομία σιγά-σιγά ανακάμπτει, η ανεργία αποκλιμακώνεται, όποιος σκέπτεται εκλογές, δεν μπορεί παρά να είναι ανόητος. Όποιος δε, τις ζητάει, δυο φορές ανόητος».

Σε παρόμοια διάψευση –άνευ… ηλιθιότητας– προχώρησε το πρωί της Τρίτης (16/8) και, Όλγα Γεροβασίλη. Μιλώντας στο real.gr, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι «η εκλογολογία που συντηρείται από τη Νέα Δημοκρατία και μερίδα των ΜΜΕ έχει καταντήσει γραφική. Όταν στελεχώνονται νοσοκομεία, βλέπουν εκλογές. Όταν παίρνονται νέες πρωτοβουλίες στην κοινωνική πολιτική, ξαναβλέπουν εκλογές. Ακόμη κι όταν γίνεται υπουργικό συμβούλιο (πράγμα άγνωστο για την πρώην κυβέρνηση της Ν.Δ.) το θεωρούν προμήνυμα εκλογών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα