«Αστειότητες τα όσα είπε ο Πλεξίδας»

Αναστάτωση προκάλεσε προ στιγμή τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Πλεξίδας στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου της Λάρισας που δήλωσε απερίφραστα ότι έχει «κλείσει» τη μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη. «Την Πέμπτη περιμένουμε την υπογραφή του Κουτσιανικούλη και την Τετάρτη έρχεται από το Ηράκλειο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Λάρισας.

Από τον ΟΦΗ πάντως διαψεύδουν κάθε τέτοιου είδους σενάριο χαρακτηρίζοντας ως «αστειότητες» τα όσα δήλωσε ο Πλεξίδας ενώ προσθέτουν ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο. Το σενάριο διαψεύδει και ο παίκτης ενώ θεωρείται απίθανο ο παίκτης να φύγει από τον ΟΦΗ της SuperLeague για να μεταγραφεί στην ΑΕΛ της FootballLeague.

Το δεύτερο δεδομένο της υπόθεσης αφορά τα όσα βγήκαν προς τα έξω περί του ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και ότι του έχει δοθεί εντολή να φύγει. Από τον ΟΦΗ λένε ότι εφόσον ο παίκτης βρει ομάδα τότε είναι ελεύθερος να φύγει και πως ο σύλλογος δεν θα του κόψει τον δρόμο σε ενδεχόμενο μεταγραφής. Σε διαφορετική περίπτωση ο Κουτσιανικούλης θα παραμείνει στην ομάδα που έχει συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα