Ατρόμητος: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Πάπε Νταούντα Εμπόου!

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν στον Ατρόμητο τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου αμυντικού, Πάπε Νταούντα Εμπόου, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«H ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Pape Daouda MBOW. Θωρακίζουμε την άμυνα μας προσθέτοντας δύναμη, αλτικότητα, ύψος και ταχύτητα, με έναν ποδοσφαιριστή που μας βλέπει από τα 1,91μ. και για τα επόμενα 2 χρόνια θα φορέσει το αστέρι στο στήθος.

Ο Πάπε Nταούντα Εμπόου που βρίσκεται στην πατρίδα του Σενεγάλη, απέστειλε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση».

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου υποστήριξε:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Δεν σας κρύβω ότι είχα και άλλες προτάσεις όμως επέλεξα τον Ατρόμητο γιατί είναι μια ομάδα με δομή και οργάνωση που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει κι επιπλέον γιατί συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες.

Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα, να γνωρίσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας και να ξεκινήσω δουλειά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους μας είναι ότι έρχομαι να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στον Ατρόμητο και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα