«Βασιλική» πρόταση από τους «πολίτες»!

Με δεδομένη και… αδιαπραγμάτευτη τη ρήτρα των 25 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτούνται για την αγορά του, το ενδιαφέρον εστιάζεται στη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μάρκο Ρόις, περί ου ο λόγος, αποτελεί Μήλον της ‘Έριδος για τρεις «γίγαντες» του αγγλικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα τις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, το καθοριστικό βήμα για την εξέλιξη της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε από τους «πολίτες», οι οποίοι πρόσφεραν συγκεκριμένο συμβόλαιο στον Γερμανό μέσο, με 13 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, στην υπόθεση αναμένεται να εμπλακεί και η Μπαρτσελόνα, γεγονός που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό. Για το λόγο αυτό, η Μάντσεστερ Σίτι ανέλαβε δράση και επιχειρεί να τελειώσει άμεσα το θέμα, κλείνοντας συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Η προσφορά των 13 εκατομμυρίων αποτελεί μεγάλο δέλεαρ, όπως και η προοπτική της ομάδας, η οποία κατέκτησε την περυσινή Premier League και φέτος έχει βάλει στόχο τόσο τη διατήρησή της στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, όσο και την κατάκτηση του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα