Γίνεται «Περιστεριώτης» ο Αγκουαζί

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Λοράν Αγκουαζί προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Ατρομήτου, θέση στην οποία επιζητούσε μία λύση από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος.

Μετά το «ναυάγιο» με την περίπτωση Χαμπίμπ Πάπε Σο, οι Περιστεριώτες «έτρεξαν» προκειμένου να βρουν την εναλλακτική λύση για τη μεσαία γραμμή και ο Αλγερινός με γαλλικό διαβατήριο έπεισε διοίκηση και τεχνική ηγεσία να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Ο εν λόγω είναι 30 ετών και μετρά στην 11χρονη επαγγελματική του καριέρα 159 παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας (Μετς, Μπουλόν, Ιστρ, Καέν), 65 στο Σαμπιονά (με Μπουλόν και Μετς) και δύο συμμετοχές με την εθνική της αφρικανικής χώρας. Πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος στην άνοδο της Καέν με 26 ματς και 1 γκολ. Άνοδο έχει πανηγυρίσει και με τη Μετς το 2008. Πριν από λίγες ημέρες δοκιμάστηκε από τη Σαντχάουζεν και παρά το ότι άφησε καλές εντυπώσεις η ομάδα η Γερμανική ομάδα έκανε πίσω, καθώς έψαχνε έναν πιο επιθετικογενή χαφ και δεν του πρόσφερε συμβόλαιο. Περί τα μέσα του Ιουλίου βρέθηκε μία ανάσα από τη Σοσό (είχε περάσει μέχρι και από τις εξετάσεις), αλλά δεν υπέγραψε γιατί υπήρχε διαφορά στο οικονομικό. Για τον 30χρονο χαφ είχε ενδιαφερθεί και η Βαλενσιέν. Μάλιστα, τα γαλλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως Σοσό και Βαλενσιέν μονομαχούσαν για τον Αλγερινό, αλλά όπως αποδείχτηκε αυτός δεν κατέληξε σε καμία από τις δύο ομάδες. Το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την Μπρεστ.

Θεωρείται σίγουρο ότι εφόσον περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά (σκέλος στο οποίο «κόπηκε» ο Σο») ο παίκτης θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο αφού τα έχει βρει σε όλα με τους Περιστεριώτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα