Γεννηματά: «Να σταματήσει ο νέος διχασμός του ελληνικού λάου»

Πυρ κατά μέτωπο στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σε ομιλία της στο Αγρίνιο η Φώφη Γεννηματά, με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να δηλώνει: «Να τελειώνουμε με τα ψέματα, την ανικανότητα, την υποκρισία, να σταματήσει ο νέος διχασμός του ελληνικού λάου. Δεν θα επιτρέψουμε η δήθεν αριστερά του κ. Τσίπρα να συκοφαντήσει τις προοδευτικές άξιες σε αυτόν τον τόπο».

Στο στόχαστρο της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης βρέθηκε και η Νέα Δημοκρατία, με την κα Γεννηματά να σημειώνει ότι «η συντηρητική οπισθοδρόμηση δεν μπορεί να είναι λύση για την Ελλάδα. Αυτοί που δεν είπαν μια λέξη αυτοκριτικής σήμερα για την διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ και τον Κώστα Καραμανλή από το 2004 μέχρι το 2009». Παράλληλα επισήμανε, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agriniopress.gr, πως η παράταξη κοιτά μπροστά, ανοίγει δρόμους για να κάνει την Ελλάδα ξανά υπερήφανη, με ανάπτυξη και δουλειές.

«Κύριος στόχος είναι η προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας, να μην είμαστε άμορφο κόμμα του μεσαίου χώρου με αντάλλαγμα τις καρέκλες της εξουσίας. Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός» υπογράμμισε η κα. Γεννηματά κάνοντας λόγο για «αυτόνομη πορεία, αυτοδύναμη στρατηγική, ώστε η παράταξη να καταστεί και πάλι πλειοψηφικό ρεύμα».

Τέλος, η υποψήφια πρόεδρος του νέου πολιτικού φορέα δήλωσε βέβαιη για την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και την έκπληξη που θα αποτελέσει η προοδευτική παράταξη στις εθνικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα