«Γηραιός» και πάλι ο Απόστολος Βέλλιος

Μπράβο στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την κίνησή του!  Η διοίκηση του «Γηραιού» έκανε πράξη την υπόσχεση της και έφερε στην ομάδα έναν από τους πλέον υποσχόμενους Έλληνες επιθετικούς, τον Απόστολο Βέλλιο.

Ο 23χρονος φορ, με 51 συμμετοχές στις μικρές Εθνικές ομάδες, 22 συμμετοχές στον Ηρακλή πριν καν ενηλικιωθεί, άλλες τόσες στην Premier League με τη φανέλα της Έβερτον και 13 ματς με τη Λιρς, μπορεί να μην έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού σε κάποια από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, αλλά όλα δείχνουν πως ήρθε αυτή η ώρα!

Πλέον έχει εμπειρίες και παραστάσεις και η επιστροφή του στον Ηρακλή δείχνει σωστή κίνηση και από την πλευρά του και από τη διοίκηση της νεοφώτιστης στη Super League ομάδας. Ο Βέλλιος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών και ο κόσμος του συλλόγου περιμένει με αγωνία να τον δει στο γήπεδο. Πρέπει να σημειωθεί πως το χαρακτηριστικό του 23χρονου φορ δεν είναι τα πολλά γκολ που σημειώνει, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι της ομάδας και η αμυντική του συνεισφορά πέραν της επιθετικής. Το 2012 αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός ποδοσφαιριστής της Έβερτον σε ψηφοφορία μεταξύ τω ν φιλάθλων…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα