Δύο στα δύο

Για επιτυχημένη επιλογή και απόφαση κάνουν λόγο στο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενοι στην πρόταση μομφής κατά του Στουρνάρα αλλά και κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Και παρά το γεγονός ότι η πρώτη δεν συζητήθηκε καν ενώ η δεύτερη καταψηφίστηκε.

Πλέον στην Κουμουνδούρου αναζητούν επικοινωνιακό τρόπο για να αλλάξουν την συζήτηση ώστε να ξεχαστεί το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών του κόσμου. Θα πρέπει να σημειωθεί πως στον ΣΥΡΙΖΑ με την επιλογή αυτή κατάφεραν να μην αναδειχθούν τα ουσιώδη του νέου πλέον νόμου.
Ετσι τώρα ανακαλύπτουν πρόβλημα στην ηγεσία τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ το οποίο μάλιστα οφείλεται στην πρόταση μομφής. Αυτά σύμφωνα με την Αυγή, την κομματική εφημερίδα η οποία σημειώνει πως «την αντίστροφη μέτρηση για την κυβερνητική πλειοψηφία Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ αλλά και τη «μετά Σαμαρά – Βενιζέλο» εποχή στα δύο κόμματα πυροδότησαν η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Γ. Στουρνάρα για τη ρύθμιση που αφορά τις τράπεζες, καθώς επίσης το «άδειασμα» Βενιζέλου από Γ. Παπανδρέου – Απ. Κακλαμάνη και η διαγραφή του Νικ. Κακλαμάνη από την Κ.Ο. της Ν.Δ. Κατ’ ουσίαν η πλειοψηφία Σαμαρά στη Βουλή έχει πέσει στις 150 ψήφους και έχει καταστεί ανίκανη να αντιμετωπίσει πλέον κρίσιμα θέματα, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες να «εξαγοράσει» πολιτικό χρόνο με βουλευτές από άλλα κόμματα ή τους ανεξάρτητους. Ο Αντ. Σαμαράς, βλέποντας τον σύμμαχό του να βυθίζεται, του εκχωρεί ως σωσίβιο ακόμη και τα δικαιώματά του ως αρχηγού της Ν.Δ. στη Βουλή, γεγονός όμως που μεγεθύνει το πρόβλημα του Ευ. Βενιζέλου στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, παράγοντες του οποίου τον χρεώνουν ήδη στον Αντ. Σαμαρά και αναζητούν αρχηγό για το κόμμα τους».
Καλό αλλά μόνο για πρωταπριλιάτικο ανέκδοτο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα