«Εικόνες που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο»

Την άποψη ότι δεν έπρεπε να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό εξέφρασε στο περιθώριο της συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ o αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας «πέτσινο» το γκολ του Πέδρο Ενρίκε.

«Είδα τον αγώνα και στενοχωρήθηκα. Εγώ είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά όχι οπαδός. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η εικόνα του τελικού ήταν θλιβερή, με ένα ακατάλληλο γήπεδο, ένα ματς που δεν έπρεπε να διεξαχθεί τελικά. Στο γήπεδο ήταν μόνο χούλιγκαν και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Δε θα σταθώ στη διαιτησία, το επισημάνατε κι εσείς», ανέφερε σχετικά και πρόσθεσε: «Αυτή η εικόνα δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα. Σκεφτόμουν ποιο νέο παιδί, που αγαπά το ποδόσφαιρο, θα θελήσει να δει αυτό το θέαμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πια ένα ελκυστικό προϊόν και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι ομάδες, αλλά και η πολιτεία που για να διεξαχθεί το παιχνίδι σφύριζε αδιάφορα. Ο ΠΑΟΚ μάλλον είχε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ εφέτος. Άρα δεν χρειαζόταν ένα “πέτσινο γκολ” για να κερδίσει».

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού απάντησε λίγη ώρα αργότερα σε όσα σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Μητσοτάκης τελικά δεν βγήκε σε “πρωινάδικο”, όπως είχαμε προβλέψει προχθές, αλλά σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή για να καταγγείλει ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με “πέτσινο” γκολ στον προχθεσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το γαρ πολύ της απελπισίας γεννά παραφροσύνη. Άντε και στην Αθλητική Κυριακή ή στη Δίκη της Δευτέρας!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα