«Εκλογές μέσα στο 2015»

Η πλειοψηφία της κυβέρνησης στη Βουλή είμαι αμφίβολη και κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους βουλευτές που δεν θα συμφωνήσουν με τους όρους της συμφωνίας με τους δανειστές, δήλωσε ο υπουργός εργασίας Πάνος Σκουρλέτης.

“Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα θέμα κυβερνητικής πλειοψηφίας”, δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην ΕΡΤ. “Δεν μπορώ να κατηγορήσω όποιον δεν μπορεί να πει ‘ναι’ σε αυτή τη συμφωνία”, πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία που δείχνει να προκύπτει από τη Σύνοδο Κορυφής ως “μη βιώσιμη”.

“Δεν προσπαθούμε να κάνουμε τη συμφωνία να φαίνεται καλύτερη και το λέμε ξεκάθαρα; Αυτή η συμφωνία δεν μας αντιπροσωπεύει”, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι θα πρέπει να σταθεροποιηθεί πρώτα η κατάσταση και να εξεταστεί το ενδεχόμενο εκλογών. Ο ίδιος εκτίμησε ότι θα υπάρξουν εκλογές εντός του έτους.

Σημείωσε ότι υπάρχουν δυο σενάρια για την υλοποίηση της συμφωνίας, να εγκριθεί με ψήφους των άλλων κομμάτων ή μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Υπογράμμισε επίσης ότι οι βουλευτές που δεν ενέκριναν την έναρξη των διαπραγματεύσεων την Παρασκευή θα έπρεπε να παραιτηθούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα