Εκτός Ναπολεόνι, μέσα Φωτάκης

Εκτός αποστολής του Ατρομήτου εν όψει του αγώνα με την Καλλονή έμεινε ο Στέφανο Ναπολεόνι καθώς ταλαιπωρείται από κρύωμα και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί για το δύσκολο ματς της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αντίθετα, για πρώτη φορά στη 19άδα βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Κιβρακίδης και Φωτάκης.

Εκτός διάθεσης του Γιώργου Παράσχου έμεινε επίσης ο Ελίνι Δημούτσος καθώς συμπλήρωσε 7 κάρτες και θα απουσιάσει και από το ματς της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή των Περιστεριωτών:

Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Καραμάνος, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Φάμπιο, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Φωτάκης, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκαρσία, Γεωργίου.

Σε δηλώσεις του για το αυριανό ματς ο προπονητής Γιώργος Παράσχος είπε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Θα δούμε το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα γιατί η Καλλονή αξίζει τον σεβασμό μας. Παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος και το γεγονός αυτό την καθιστά επικίνδυνη.

Εμείς θα προσπαθήσουμε παίζοντας με την ίδια φιλοσοφία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που θα μας διατηρήσουν στη θέση που είμαστε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα