Ελεύθερος κι ωραίος στα 22 του ο Μαυρίας!

Όλα δείχνουν πως η σταδιοδρομία του Χάρη Μαυρία στην Αγγλία ολοκληρώνεται (τουλάχιστον για τώρα). Η Σάντερλαντ παρά το ότι δαπάνησε 3.000.000 ευρώ το 2013 για να τον κάνει δικό της, δείχνει διάθεση να αποδεσμεύσει τον 22χρονο ποδοσφαιριστή χωρίς μάλιστα να αξιώσει κάποια λεφτά. Τώρα, αν προλάβει κάποια ομάδα να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Ο Μαυρίας με την εμπειρία που έχει στα 22 του αναμένεται να βρει γρήγορα ομάδα, αφού έχει αρκετές δυνατότητες, απλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει στο άκρως απαιτητικό αγγλικό πρωτάθλημα. Δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιπες μεγάλες ελληνικές ομάδες θα αδιαφορήσουν.

Ο Μαυρίας δεν έχει κλείσει ακόμη τα 22, αλλά έχει παίξει 85 φορές με τη φανέλα του ΠΑΟ και της Σάντερλαντ σε Αγγλία, Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ έχει και 44 συμμετοχές με το εθνόσημο (τις πέντε με την Εθνική ανδρών)! Όπως και να έχει, 129 επίσημες συμμετοχές σε αυτή την ηλικία δεν βρίσκεις εύκολα στο βιογραφικό οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή! Ο Μαυρίας, άλλωστε, είναι ο νεαρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως ο Χάρης όποτε έμενε εκτός αποστολής στις ομάδες του, συνήθως αγωνιζόταν ως βασικός στη δεύτερη ομάδα, τόσο της Σάντερλαντ, όσο και του Παναθηναϊκού!

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα