Ελεύθερος ο Τσοντάκης από τον Πλατανιά

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο 21χρονος Νικηφόρος Τσοντάκης, αφού αποφασίστηκε η κοινή συναίνεση λύση του συμβολαίου του. Ο ταλαντούχος μέσος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής (και στις ανασταλτικές και στις δημιουργικές) και λόγω του διαζυγίου ήταν κυρίως επειδή θέλει να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του.

Σε συνέντευξή του στο Zougla.gr σχολίασε:

«Μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα αποφάσισα να λύσουμε το συμβόλαιο διότι δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Από εδώ και πέρα θέλω να αγωνιστώ σε μια ομάδα που να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχω αγωνιστεί και ως δεξί μπακ αλλά πιο πολύ μ αρέσει να αγωνίζομαι στο δεξιό ή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ωστόσο με θα αγωνιστώ όπου επιλέξει ο προπονητής μου. Εμένα με ενδιαφέρει να παίζω».

Πέρσι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, ενώ και φέτος φαίνεται να έχει ήδη κάποιες προτάσεις στα χέρια του:

«Έχω κάποιες προτάσεις τις οποίες εξετάζω προσεκτικά και σύντομα θα αποφασίσω για πού θα συνεχίσω την καριέρα μου, με την προϋπόθεση ότι στην ομάδα που θα πάω θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα