Επιβεβαίωση για Γκατούζο

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει, αλλά στο τέλος αξίζει η υπομονή. Στο πλαίσιο αυτό και μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του ΟΦΗ με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζεται να ρίξει «βόμβα» στη SuperLeague αναφορικά με την επιλογή της στην τεχνική ηγεσία, καθώς όπως επιβεβαιώνεται απ’ όλες τις πλευρές υπάρχουν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με τον Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ιταλός τεχνικός πλέον, αποτελεί ένα «θρύλο» της Μίλαν αφού «υπηρέτησε» την ομάδα για 13 χρόνια (1999-2012), πραγματοποιώντας συνολικά 468 εμφανίσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του contra.gr ο Ιταλός βρίσκεται ήδη στην Κρήτη ώστε να δει από κοντά το Ηράκλειο, ενώ χθες το βράδυ (24/5) συνέφαγε μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάνθο Πουλινάκη. Εξελίξεις σχετικά με το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί αυτή σημαντική συμφωνία θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα.

Ο Ιταλός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις 25 Φεβρουαρίου του 2013 στη Σιόν ενώ παράλληλα ήταν και ποδοσφαιριστής. Αποχώρησε το Μάιο του 2013 και ανέλαβε την Παλέρμο που μόλις είχε υποβιβαστεί στη SerieB. Απολύθηκε όμως μόλις μετά από 6 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα