Επιμένει σε κυβέρνηση εθνική συνεννόησης

ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι θα μπορούσαν να στηρίξουν μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με πρόσωπα όχι κατ´ ανάγκη στελέχη τους αλλά ευρείας αποδοχής που θα βγάλουν τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο. Αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης για το ότι δεν ολοκληρώνεται η διαπραγμάτευση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα συνεχώς και νέα μέτρα. Σοιμπλε και Τσίπρας οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο, χρειάζεται μια νέα πολιτική, όσο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση η χώρα δεν θα έχει χρήματα σε λίγο. Γι αυτό και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. ζήτησε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης όπως είπε με πρόσωπα ευρείας αποδοχής με άλλον πρωθυπουργό εκτός του κ. Τσίπρα που ευθύνεται για τα σημερινά αδιέξοδα με πρόσωπα τεχνοκράτες ή πολιτικούς. Αυτό θα μπορούσε να γίνει είτε σε μια συμφωνία εθνικής συνεννόησης τώρα, είτε θα το επιβάλει ο ελληνικός λαός μέσα από τις εκλογές.
Διερωτήθηκε ακόμη ο κ. Θεοχαρόπουλος για το αν η χώρα πηγαίνει μπροστά ή αντιμετωπίζονται μεγάλα προβλήματα από τον διχαστικό τεχνικό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. για το αν πήγε ο πρωθυπουργός στο Παρίσι με το αεροσκάφος ή για τα φορολογικά θέματα του κ. Μητσοτάκη. Έτσι θα συζητάμε για τη χώρα με αυτούς τους όρους;
Τέλος ο κ. Θεοχαρόπουλος εμφανίστηκε ανήσυχος από την έως τώρα πολιτική του Αμερικανού προέδρου Ντ. Τραμπ ενώ χαρακτήρισε ελπιδοφόρο το γεγονός πως ο κ. Σουλτς έχει την προτίμηση όπως φαίνεται των Γερμανών ψηφοφόρων σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έναντι της κ. Μερκελ.
1ShareTweetShareShareMail

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα