Επιμένουν για Ρόις οι «κόκκινοι διάβολοι»!

Όποιος πίστεψε ότι η υπογραφή νέου συμβολαίου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα πτοούσε τους «μνηστήρες» του Μάρκο Ρόις, διαψεύστηκε!

Μόλις ένα 24ωρο μετά την παρουσίαση της νέας συμφωνίας από την ομάδα της Βεστφαλίας, εμφανίστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βολιδοσκοπώντας επισήμως τις προθέσεις των Γερμανών, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ θέλει να ντύσει «κόκκινο διάβολο» τον διεθνή Γερμανό, και όχι για τις Απόκριες, αλλά για τα επόμενα πέντε ή έξι χρόνια! Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημέρωσε επισήμως την Μπορούσια Ντόρτμουντ για το έντονο ενδιαφέρον της και ζήτησε να μάθει το ποσό με το οποίο θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του γερμανικού συλλόγου.

Η απάντηση αναμένεται, αλλά σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον της διοίκησης του μεγάλου αγγλικού κλαμπ, η Μπορούσια θα ικανοποιηθεί με ένα ποσό που θα προσεγγίζει τα 60-65 εκατομμύρια ευρώ! Να σημειώσουμε ότι μέχρι την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Μάρκο Ρόις θα μπορούσε να μετακινηθεί σε οποιαδήποτε ομάδα, έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς το συγκεκριμένο ποσό προβλεπόταν ως ρήτρα εξαγοράς στην προηγούμενη συμφωνία.

Σε κάθε περίπτωση, η… μάχη για τον Ρόις συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αλλά με μεγαλύτερα ποσά να πέφτουν στο τραπέζι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα