Ζουν κι αναπνέουν για Λεωφόρο

Είναι μία από τις ομάδες που ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία της λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Ήταν λοιπόν, αναμενόμενο πως ο Ατρόμητος –περί ου ο λόγος- θα πραγματοποιούσε αγωνιστική «κοιλιά» το διάστημα Νοέμβρη με Δεκέμβρη.

Δεν έχει άλλωστε τις απεριόριστες ισάξιες λύσεις στον πάγκο ο Γιώργος Παράσχος και παρά το γεγονός ότι οι εμφανίσεις της ομάδας ήταν θετικές έως ένα βαθμό, χάθηκαν βαθμοί κόντρα σε Παναιτωλικό, Πλατανιά και Πανιώνιο.

Τα αποτελέσματα αυτά έφεραν γκρίνια στους οπαδούς και απογοήτευση στην ομάδα αλλά η άνετη νίκη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το Κύπελλο αλλά και το ευρύ 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ, όχι μόνο ηρέμησαν τα πνεύματα αλλά ανέβασε την αυτοπεποίθηση των Περιστεριωτών στα ύψη.

Αυτό μάλιστα έγινε την πιο κατάλληλη στιγμή, αφού το πρόγραμμα έχει δύο ματς «φωτιά» κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο αγώνας στη Λεωφόρο αν και εφόσον επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα μπορεί να εδραιώσει τους Περιστεριώτες στην 3η θέση ενώ αντίστοιχα μια νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς θα τους δώσει το δικαίωμα να κοιτάξουν… παραπάνω προς τη 2η.

Από τα αποδυτήρια του Ατρομήτου προκύπτει ότι υπάρχει η κατάλληλη ψυχολογία για αυτά τα δύο παιχνίδια καθώς όλοι οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν αυτό που έχασαν πέρυσι στα play-off για μερικά εκατοστά.

Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από τη 2η θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Με άλλα λόγια το κίνητρο των «κυανολεύκων» βρίσκεται στα ύψη και πάντα με χαμηλούς τόνους θέλουν να εκπλήξουν για ακόμα μια φορά το ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα