Η εφορία κυνηγάει για χρέη τη Μαίρη Μπάρκουλη

Ραβασάκι πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ της ήρθε πριν από λίγες μέρες από την εφορία, κάτι που την έκανε να πέσει πραγματικά από τα σύννεφα και να αγανακτήσει.

Και ενώ η Μαίρη Μπάρκουλη περίμενε πώς και πώς να της φέρει ο ταχυδρόμος τη σύνταξη των 300 ευρώ για να μπορέσει να ζήσει με το παιδί της, έντρομη αντίκρισε το χαρτί τού χρέους ύψους 28.000 ευρώ. Αδυνατώντας να πληρώσει όλα αυτά τα χρήματα, αφού και όντας εν ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης μετά δυσκολίας τα έβγαζαν πέρα, ξέσπασε στην “Espresso”.

«Μου ζητούν 28.000 ευρώ από την εφορία και δεν έχω να πληρώσω», δήλωσε πικραμένη, ενώ στη συνέχεια η οργή της ήταν ασυγκράτητη.

«Αντί να βγει η σύνταξη του Ανδρέα, που θα είναι 300 ευρώ και θα έχουμε ένα μικρό βοήθημα, οι άθλιοι της κυβέρνησης μου έστειλαν μπουγιουρντί να πληρώσω 14.000 ευρώ εγώ και 14.000 ο γιος μου Νικόλας… Το 2012 κάποιοι άσχετοι στο υπουργείο Οικονομικών καταχώρισαν τον Ανδρέα Μπάρκουλη ως επιτηδευματία, δηλαδή ελεύθερο επαγγελματία, που εργαζόταν με μπλοκάκι. Ο Ανδρέας, που από το 1995 είναι συνταξιούχος και τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτος με άνοια και μετακινείτο με αναπηρικό καρότσι. Πού δούλευε και δεν το ξέρω;” και συμπλήρωσε: “Με ρώτησαν πώς πέρασα το Πάσχα; Ρώτησαν το παιδί μου πως μεγαλώνει; Αν είχαμε να φάμε; Δεν θα το αφήσω το θέμα έτσι. Αν ήξερα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έκανα -εντός 4 μηνών- αποποίηση κληρονομιάς, ώστε να μην εισπράττω από το “Διόνυσο” τα δικαιώματα από τις ταινίες του Ανδρέα. Μιλάμε για μικροποσά που φορολογούνται με 20%», κατέληξε η χήρα του ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα