Η ζωή θέλει… «Ελένη»

Τη μεγάλη της επιστροφή προετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία σε λίγα 24ωρα θα βρίσκεται και πάλι στο πλατό της αγαπημένης εκπομπής!

«Αγάπες μου, καλημέρα. Ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούμε. Αρκετά μείναμε χωριστά. Πάμε να φτιάξουμε τη διάθεσή μας μαζί, όπως κάνουμε 20+ χρόνια τώρα!» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter η παρουσιάστρια, που έγινε μανούλα προσφάτως για τρίτη φορά. Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν ο μήνας σημάνει τη λήξη του, η Ελένη και η παρέα της επιστρέφουν πιο έτοιμοι από ποτέ, μέσα από τη συχνότητα του Alpha στη μία καθημερινά.

Συντροφιά θα της κρατάνε οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Τάσος Τεργιάκης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Βασίλης Καλλίδης και η Άση Μπίλιου.

Κι όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού: «Γιατί μετά από είκοσι χρόνια, καθημερινής on air παρουσίας της Ελένης Μενεγάκη, το “Ελένη”, είναι πια κάτι παραπάνω από μια τηλεοπτική “συνήθεια”. Είναι φιλία, παρέα και οικογένεια. Οι δικοί σας άνθρωποι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα