«Η Μάντσεστερ με κάλεσε και είμαι περήφανος γι’ αυτό»

Περήφανος γιατί τον… κάλεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν την προσέγγισε ο ίδιος, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ολλανδία, ο Λουίς Φαν Γκάαλ, μία μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του στον πάγκο της αγγλικής ομάδας!

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε για το παρασκήνιο της όλης υπόθεσης, τις… προτιμήσεις της συζύγου του και το… ποτό που θα πιει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν κάλεσα εγώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν κάλεσα εγώ την Μπάγερν Μονάχου και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Το 2002 κλήθηκα να αντικαταστήσω τον Φέργκιουσον, όταν εκείνος ήθελε να παραιτηθεί από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν νομίζω πως η πίεση από τους… γύρω, θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα. Προσωπικά θέτω τον εαυτό μου σε μεγαλύτερη πίεση, απ’ ότι οι άλλοι. Αναμφίβολα θα πάμε για ένα ποτό με τον Φέγκιουσον. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν. Αρέσουμε ο ένας στον άλλον.

Η Γιουνάιτεντ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Πρέπει να τελειώνει πάντα ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο στόχος είναι να επιστρέψουμε στην 1η θέση το συντομότερο δυνατό, επειδή εκεί βρισκόταν η ομάδα όσο καιρό την είχε στα χέρια του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Είναι δύσκολη δουλειά, αλλά και μεγάλη πρόκληση. Η επιλογή μου ήταν μεταξύ της απόσυρσης και της Αγγλίας. Η σύζυγός μου ήθελε να αποσυρθώ. Όμως τώρα είμαστε στην Αγγλία. Ανέλυσα στη διοίκηση το όραμά μου, ποιους θέλω για συνεργάτες και τι θέλω για το μέλλον και εντυπωσιάστηκαν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα