«Θέλετε το αίμα μου; Πάρτε το αφού πουλάει»

Για την κατάσχεση των περιουσιακών της στοιχείων το 2007, αλλά και για την καταστροφική πλημμύρα η οποία δημιούργησε ζημιές στο σπίτι της στην Κηφισιά, μίλησε η Άννα Βίσση, και τα είπε έξω από τα δόντια αυτήν τη φορά.

«Δεν το εννοούσα ακριβώς έτσι. Ήθελα να πω πως μου βγήκε ένα “Πείτε κι άλλα για μένα“ με μια χαιρεκακία. Με την έννοια, “θέλετε το αίμα μου; Πάρτε το, αφού πουλάει. Εγώ πονάω αυτή τη στιγμή, αλλά, αν θέλετε να με ξεσκίσετε, κάντε το, δεν με ενδιαφέρει”. Αισθανόμουν μια φαρισαϊκή συμπεριφορά απέναντί μου, γιατί κανείς δεν ψάχτηκε να δει τι είχε συμβεί. Λες και ήμουν ο εγκληματίας του εγκληματία», είπε και εξιστόρησε όλα όσα έζησε τότε με την ιστορία των χρεών της: «Ήμουν στο Λος Άντζελες, θυμάμαι, και έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν μπήκαν σπίτι για να πάρουν ό,τι έλεγε ο νόμος, αλλά πήραν όλο μου το σπίτι μέσα σε εξήντα σακούλες σκουπιδιών. Χαιρόμουν πικρά να τους βλέπω να με ξεσκίζουν. Κάτι που ξαναέγινε πρόσφατα».

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πλημμύρα η οποία ήταν καταστροφική για το σπίτι της στην Κηφισιά! «Έγινε πλημμύρα στο σπίτι μου και το πρώτο πράγμα που γράφτηκε ήταν πως η Βίσση ζητούσε αποζημίωση για την πλημμύρα. Η Βίσση, όμως, δεν είναι απλά η Άννα Βίσση που τη βλέπουμε να τραγουδάει. Είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που ζει σε μια κοινότητα, η οποία απαιτώ να έχει φροντίσει να μην πλημμυρίσει το σπίτι μου, να έχει καθαρίσει τα φρεάτια. Δεν βγήκα να το απαιτήσω στις εφημερίδες. Όμως, πήρε τηλέφωνο κάποιος δημοσιογράφος στο δήμο, είπε ψέματα πως είναι από το περιβάλλον μου, έγινε απάτη δηλαδή, και πήρε όλη τη λίστα των πραγμάτων για τα οποία ζητούσα αποζημίωση. Έτσι έγινε», είπε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα