«Θέλουμε τη βοήθειά σας»!

Μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο κόσμος της πράσινης ομάδας είχε τον Ντάνιελ Πράνιτς να δίνει σε κατάσταση σοκ συνέντευξη στην οποία με το ζόρι κατάφερνε να πει δύο λόγια…

Λέγοντας πως δύσκολα μπορεί να βρει κάτι έξυπνο να πει, εξήγησε πως πρέπει να γίνει κάτι ριζοσπαστικό για να ανέβει η ομάδα και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Πολλοί πίστεψαν πως παρά τα… βουρκωμένα λόγια του, πρέπει να καθίσει λίγο στον πάγκο μήπως και «ξυπνήσει» αγωνιστικά.

Αφού, λοιπόν, τίποτα δεν άλλαξε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όλα δείχνουν πως ο Ντάνιελ Πράνιτς θα βρίσκεται και πάλι  στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟ στο ματς με το Λεβαδειακό και θέλοντας, προφανώς, να συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας, προχώρησε σε κάλεσμα μέσω το Facebook το οποίο αναφέρει: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, τον Παναθηναϊκό, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Όλοι θέλουμε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι και με τη βοήθειά σας θα τα καταφέρουμε!»

Τώρα, αν ο κόσμος θα τον αγκαλιάσει πριν από τον αγώνα, δεν το γνωρίζουμε, καθώς οι «πράσινοι» φίλαθλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από έναν παίκτη με τόσο σπουδαίο βιογραφικό. Μετά το ματς, όμως, και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Σε περίπτωση νίκης, ο ΠΑΟ θα κερδίσει χρόνο και ηρεμία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα