«Θέλουν Καραγκούνη στο Ηράκλειο»

Πρόθεση να ταράξει για ακόμα μια φορά τα λιμνάζοντα ύδατα της ελληνικής μεταγραφικής επικαιρότητας έχει ο ΟΦΗ σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει το gazzetta.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Κρητικοί έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του παίκτη, που ναι μεν τόνισε ότι προτεραιότητα του πελάτη του είναι το εξωτερικό, αλλά αν δεν προκύψει κάτι ενδιαφέρον, τότε θα σκεφτούν πολύ σοβαρά την πρόταση των «μελανόλευκων».

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Πριν δύο χρόνια ο ΟΦΗ είχε χτυπήσει και πάλι την πόρτα του εμβληματικού αρχηγού της Εθνικής ομάδας, ωστόσο η πρόταση της Φούλαμ άλλαξε τα δεδομένα, με τον Γιώργο Καραγκούνη να συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο οι Κρητικοί δεν λένε να το βάλουν κάτω και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr επανήλθαν και έκαναν και πάλι κρούση στον 37χρονο μέσο.

Στον ΟΦΗ από την στιγμή που ναυάγησε η επιστροφή του έμπειρου παίκτη στον Παναθηναϊκό, δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και προσέγγισαν άμεσα τον εκπρόσωπο του παίκτη, δείχνοντάς του το πόσο τον θέλουν στην ομάδα. Η απάντηση της πλευράς του παίκτη η αλήθεια είναι πως τους άφησε ελπίδες, καθώς ο Καραγκούνης ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι το εξωτερικό και αν τελικά δεν βρει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί, τότε θα κοιτάξει με ενδιαφέρον την περίπτωση των Κρητικών.

Ο τυπάρας βλέπει την προσπάθεια που γίνεται στους Ηρακλειώτες και κυρίως το πόσο πολύ τον θέλουν στον ΟΦΗ, κάτι που για τον ίδιο παίζει εξαιρετικά σημαντικό λόγο και αν τελικά δεν βρει κάτι καλό στην Ευρώπη, θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάδα και στο Γεντί Κουλέ την μεγάλη καριέρα του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα