Ιμπραϊμοβιτς: Επίθεση στους παίκτες της Τσέλσι!

Με τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, οι οποίοι απαιτούσαν την αποβολή του στο παιχνίδι του Champions League τα έβαλε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Από την κριτική του δεν διέφυγε ούτε ο διαιτητής του αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν ξέρω αν πρέπει να νευριάσω ή να αρχίσω να γελάω. Όταν είδα την κόκκινη κάρτα σκέφτηκα πως ο τύπος δεν ξέρει τι κάνει ή είδε κάτι άλλο. Αυτό όμως δεν ήταν το χειρότερο. Το χειρότερο ήταν ότι όταν δέχτηκα την κόκκινη κάρτα, όλοι οι παίκτες της Τσέλσι ήρθαν τριγύρω και ένιωσα σαν να είχα 11 μωρά γύρω μου.

Δεν ξέρω αν έκανε θέατρο ή τον χτύπησα. Δεν έχει σημασία πια. Καταφέραμε να προκριθούμε και αυτό είναι που μετρά. Ήταν μια φανταστική εμφάνιση, γιατί παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο για τόση ώρα. Δεν είναι εύκολο αυτό απέναντι σε μια ομάδα σαν την Τσέλσι. Δείξαμε ποιότητα και μεγάλη καρδιά.

Αν δεις τους παίκτες που έχουμε και τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει, βάζουμε περισσότερη πίεση πάνω μας και στην ομάδα. Ήταν μια πολύ σημαντική πρόκριση. Είμαστε η μόνη ομάδα που συνεχίζει και στις τέσσερις διοργανώσεις. Χαιρόμαστε που είμαστε στα προημιτελικά και περιμένουμε την κλήρωση. Όλα είναι πιθανά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα