Ινάσιο Βαρέλα… ο μεγάλος στόχος του ΟΦΗ!

Χρώμα από… Ιταλία θα έχει η φετινή μεταγραφική περίοδος για την ομάδα του ΟΦΗ, καθώς ο Τζενάρο Γκατούζο έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με ομάδες της γειτονικής χώρας. Πρώτος στόχος εμφανίζεται ο Ουρουγουανός Ινάσιο Βαρέλα…

Ο 23άχρονος ακραίος επιθετικός παραχωρείται υπό τη μορφή δανεισμού από την Παλέρμο, γεγονός που βολεύει τόσο τον ΟΦΗ, όσο και τον Γκατούζο, ο οποίος μπορεί να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του με επιλογές καθαρά δικές του, μειώνοντας παράλληλα και το κόστος της μεταγραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, ο Γκατούζο ενημέρωσε τη διοίκηση του Ομίλου, πως ο Βαρέλα θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός από την Παλέρμο, όπως ακριβώς συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, όταν παραχωρήθηκε στις Μπότεφ, ΤΣΚΑ Σόφιας και Μπάρι. Ο Γκατούζο έχει τις πηγές του και σίγουρα διαθέτει άκρες στην ιταλική αγορά, ενώ έχει πρόσβαση ακόμη και στις μεγάλες ιταλικές ομάδες, οι οποίες αναζητούν λύσεις για τους νεαρούς – κυρίως – ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι πρέπει να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους, για να εξελίσσονται.

Η υπόθεση του Ινάσιο Βαρέλα αναμένεται να έχει άμεση εξέλιξη, καθώς ο Γκατούζο θέλει να προλάβει τους υπόλοιπους «μνηστήρες». Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Ουρουγουανό και τον έχει πείσει ότι θα είναι προς όφελός του να αγωνιστεί στον ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα