Ιταλικά… μάτια για Γαλανόπουλο

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ήταν από τους καλύτερους της ΑΕΚ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και οι απεσταλμένοι ιταλικών ομάδων ρωτούσαν να μάθουν περισσότερα για τον νεαρό μέσο της Ένωσης.

Όπως έγινε γνωστό σκάουτερ της ΣΠΑΛ και της Ουντινέζε έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τα όσα είδαν από τον Γαλανόπουλο και επιστρέφοντας στη βάση τους τα reports που παρέδωσαν ήταν κάτι παραπάνω από θετικά.

Στο συμβόλαιο του 20χρονου μέσου με την ΑΕΚ που ολοκληρώνεται το 2021 δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης και η διοίκηση της Ένωσης δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει, ωστόσο άπαντες έχουν την τιμή τους και αυτή του Γαλανόπουλου ξεκινά από 56 εκατομμύρια ευρώ.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή (26/1) έχει γενέθλια ο Μανόλο Χιμένεθ και η ΑΕΚ δεν τον ξέχασε.

Με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ευχήθηκε, αναφέροντας: «Τα 54 χρόνια του κλείνει σήμερα ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ. Τα δύο από αυτά τα χρόνια, τα έχει περάσει στον πάγκο της ομάδας μας: ένα χρόνο την περίοδο 2010-11 με κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κι έναν τώρα, με μια ΑΕΚ ακόμα πιο ανταγωνιστική και διεκδικήτρια όλων των στόχων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα