Κάλαϊτζιτς: «Δεν περιμέναμε τόσο καλή πορεία»

Απρόσμενη, σε έναν βαθμό, χαρακτήρισε τη φετινή πορεία του ΟΦΗ ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, ο οποίος δήλωσε πως με σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνάμεις της ομάδας, κατάφεραν να πετύχουν την υπέρβαση…

«Δεν περιμέναμε να είμαστε τόσο ψηλά στο πρωτάθλημα και παράλληλα στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πιστέψαμε σε εμάς και μέσω σκληρής δουλειάς είμαστε εδώ που είμαστε. Ο Σα Πίντο άλλαξε νοοτροπία. Μας πέρασε τη φιλοσοφία του νικητή. Να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και μας δίνει αυτό που πρέπει πριν την έναρξη των παιχνιδιών. Στο κύπελλο δεν είμαστε φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και πάει πολύ καλά. Θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Αναφερόμενος στο συμβόλαιό του δήλωσε: «Έχω ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο με τον ΟΦΗ. Μετά θα αποχωρήσω. Θέλω να επιστρέψω στην Σερβία, εκεί που είναι η οικογένεια μου. Στη συνέχεια θέλω να βγάλω δίπλωμα προπονητή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα