Καλοκαιρινά deal για χειμερινά ξεφαντώματα

Μια παράξενη κινητικότητα παρατηρείται ήδη στον νυχτερινό χάρτη της χειμερινής διασκέδασης.

«Φέτος όλα αλλάζουν» είναι η πρόταση που ακούγεται από τα χείλη αυτών που γνωρίζουν, αφού γνωστές νυχτερινές πίστες κατέβασαν… ρολά, νέα στέκια δημιουργούνται, ενώ θα υπάρξουν μεγάλες συμπράξεις καλλιτεχνών. Ήδη τα πρώτα σχήματα έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να κλείνονται, και η «Α» σας έχει όλο το ρεπορτάζ που συζητιέται «κάτω» από το τραπέζι των επιχειρηματιών που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας, φέτος το χειμώνα δεν θα έχουμε ούτε «ΘΕΑ» ούτε «Caramela». Οι επιχειρηματίας του «Caramela», Στέλιος Μαρμαράς και Γιάννης Βουτιράκος, χώρισαν τα… τσανάκια τους, με τον πρώτο να περνάει στη νυχτερινή «επίθεση» μέσα από την «Αυτοκίνηση», ενώ στα χέρια του δεύτερου πέρασε το «Φως».

Ιστορική αναμένεται να είναι η σύμπραξη δύο «τιτάνων» των νυχτερινών επιχειρήσεων, αυτή του Θανάση Παπαγεωργίου και του Γιάννη Τσακουμάκου, όπου ετοιμάζονται από κοινού να δημιουργήσουν τον πιο ισχυρό όμιλο κέντρων διασκέδασης. Γι’ αυτό και όπως ακούγεται φέτος το χειμώνα θα απολαύσουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο στο «Κέντρο Αθηνών», ενώ ο Σάκης Ρουβάς θα παραμείνει στο «Estate» του ίδιου επιχειρηματία όπου σύμφωνα με τους πρώτους ψίθυρους θα βρεθεί επί σκηνής με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Ο Γ. Σαμπάνης θα έχει ξανά δίπλα του την Τάμτα στο Acro, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου κάτι ετοιμάζει με τη Μελίνα Ασλανίδου αλλά και με τον Γιάννη Πλούταρχο όπως ακούγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Η σύμπραξη, όμως, της Πάολα με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Στέλιο Ρόκκο είναι επίσης από αυτές που αναμένεται να ταράξουν τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης. Ο Νίκος Μακρόπουλος όπως ακούγεται θα επιστρέψει στα γνώριμα λημέρια που του σημείωσε τεράστια επιτυχία την περασμένη σεζόν, στο Frangelico, ενώ ο Νίκος Βέρτης ξανασυζητάει με το YTON.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα