Καταθέτει αποδείξεις και επιστρέφει στη… μάχη!

Διορία μέχρι την Τρίτη (17/3) έχει η διοίκηση του ΟΦΗ, προκειμένου να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία για την αποπληρωμή των οφειλών της απέναντι στους Χόρχε και Ζόρντι Λόπες, ώστε να αποκτήσει τη δυνατότητα ανάκτησης των 4 βαθμών που της αφαιρέθηκαν!

Σύμφωνα με τους Κρητικούς, οι δύο Ισπανοί έχουν αποπληρωθεί και μάλιστα διαθέτουν τις αποδείξεις των χρημάτων που κατατέθηκαν στον λογαριασμό τους. Ωστόσο, η αρμόδια αρχή επιθυμεί διαβεβαίωση από τους ίδιους, τουτέστιν, υπογεγραμμένες επιστολές με τις οποίες να επιβεβαιώνουν πως το θέμα τους ρυθμίστηκε.

Στην περίπτωση που ο ΟΦΗ παρουσιάσει τα στοιχεία που του ζητούνται, θα αποκτήσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την ανάκτηση των τεσσάρων βαθμών που του αφαιρέθηκαν, με το επιχείρημα ότι δεν υφίσταται πλέον το αίτιο της τιμωρίας, καθώς και τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, για τον ίδιο λόγο.

Εάν ο Όμιλος καταφέρει και ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και ανακτήσει τους 4 βαθμούς, θα ανέβει από τους 13 βαθμούς στους 17 και θα αποκτήσει μία ελπίδα να πλησιάσει τις υπόλοιπες ομάδες που μάχονται για την παραμονή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα