Κρατάει (και) τον Ιγκλέσιας

Σε μια κρίσιμη καμπή για το άμεσο μέλλον της ομάδας βρίσκεται ο Ατρόμητος καθώς πέραν των μεταγραφικών αναζητήσεων, προτεραιότητα για τη διοίκηση αποτελούν τα συμβόλαια που εκπνέουν αυτό το καλοκαίρι.

Ήδη, ο Θανάσης Καραγκούνης ετοιμάζει βαλίτσες για Ολλανδία ώστε να μεταγραφεί στην Τσβόλε (ο Ατρόμητος προσπαθεί να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερα από 350.000 ευρώ) ενώ χθες ανακοινώθηκε από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2017 ο «μεταμορφωμένος» προς το καλύτερο, Τάσος Καραμάνος.

Η περίπτωση όμως που «έκαιγε» περισσότερο απ’ όλες ήταν αυτή του Ματίας Ιγκλέσιας καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο βαριά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και το τελευταίο που θα ήθελε να δει η διοίκηση είναι να αποχωρεί ως ελεύθερος και χωρίς κανένα ουσιαστικό κέρδος για τα ταμεία. Οι ενδιαφερόμενοι τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας είναι πολλοί καθώς κάτι τα χαρακτηριστικά του (αμυντικό χαφ, με ύψος 1,93, στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία όντας 28 ετών, με ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, τρεξίματα και σωστές μεταβιβάσεις δεν βρίσκεις κάθε μέρα) κάτι οι πολύ θετικές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν τον έχουν φέρει στο προσκήνιο. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός έχουν ακουστεί αλλά φαίνεται ότι ο Ατρόμητος θα κερδίσει αυτή την υπογραφή του.

Ο Αργεντινός έχει εκφράσει στη διοίκηση την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο καθώς δεν έχει κανένα παράπονο και ο Γιώργος Σπανός είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει την επιθυμία του εφόσον και τα οικονομικά δεδομένα είναι εντός ορίων λογικής. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ προτίθεται να προσφέρει συμβόλαιο που θα είναι από τα πιο ακριβά στην ομάδα, ισάξιο των Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Φυτανίδη (δηλαδή μεταξύ 150-180.000 ευρώ).

Οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν άμεσα αφού η διοίκηση των Περιστεριωτών δεν επιθυμούν να «σέρνονται» τέτοιες υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα