Κρατά τις «παλιοσειρές»

Τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος διαθέτει τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο Ατρόμητος με μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αυτή να έχει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας, Λαζαρίδης-Ταυλαρίδης. Για αυτό το λόγο οι Περιστεριώτες θέλουν να τους διατηρήσουν στο ρόστερ τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το συμβόλαιο των δύο εμπειρότατων άσων εκπνέει αυτό το καλοκαίρι αλλά ο Γιώργος Σπανός θέλει να τους «δέσει» αν όχι μέχρι τέλος της καριέρας τους, σίγουρα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στις πρώτες συζητήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί υπάρχει διάθεση και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών να συνεχίσουν στην ομάδα που τους παρέχει τη δυνατότητα να συνεχίσουν να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Πιο χειροπιαστές εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό αφού είναι γεγονός ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τελευταίου διαστήματος δεν αφήνουν πολύ χρόνο για τέτοια ζητήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Λαζαρίδης παρά τα 34 του χρόνια δεν έχει χάσει ούτε λεπτό από το φετινό πρωτάθλημα ενώ ο Στάθης Ταυλαρίδης έχει 18 εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα