Μάντζουκιτς και επίσημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε και στο τυπικό της μέρος η μεταγραφή του Μάριο Μάντζουκιτς στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Κροάτης επιθετικός πέρασε ιατρικό έλεγχο, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Η μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού από την Μπάγερν Μονάχου κόστισε 22 εκατομμύρια ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα (7/7) και κατέληξαν σε συμφωνία την Τετάρτη (9/7). Ο Κροάτης αναχώρησε αμέσως για τη Μαδρίτη, όπου ακολουθήθηκε η καθιερωμένη διαδικασία για τον ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο. Αμέσως μετά υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι η Ατλέτικο διαθέτει καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό τεχνικό. Γνωρίζω πολλά για τη νέα μου ομάδα, έχω παρακολουθήσει πολλά ματς και μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού της. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Καμινέρο δήλωσε: «Η υπογραφή του Μάντζουκιτς είναι σπουδαία νέα για μας, διότι διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητούσαμε. Είναι ένας δυνατός επιθετικός, με δυνατό σουτ, που παράλληλα διαθέτει ικανότητα στον αέρα. Είναι ένας αληθινός νικητής και ένας παίκτης που έχει συνηθίσει να κατακτά τίτλους. Θα δώσει πολλά στην Ατλέτικο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα