Μάρκο Σίλβα: «Καλό σημάδι η προϊστορία»

Δύο νίκες επί της Άντερλεχτ μέτρησε ο Ολυμπιακός πριν από δύο χρόνια για τους ομίλους του Champions League και να που ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν χρησιμοποίησε την κλισέ γλώσσα, όταν ρωτήθηκε για τα παιχνίδια αυτά. Αντίθετα, παραδέχθηκε πως είναι καλό για την αυτοπεποίθηση των παικτών του ότι υπάρχει αυτό το πρόσφατο ιστορικό μεταξύ των δύο συλλόγων. Ο Μάρκο Σίλβα στις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με την κλήρωση τόνισε:

«Είναι ένα παιχνίδι που είναι ακόμα μακριά. Η Άντερλεχτ είναι μια ομάδα επιπέδου Champions League και έπαιξε με ομάδες όπως η Μονακό και η Τότεναμ στους ομίλους του EuropaLeague. Είναι μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό και θα μας δυσκολέψει σίγουρα. Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει δυο φορές το 2014. Είναι ένα καλό σημάδι, μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά η Άντερλεχτ είναι μια ομάδα με βαρύ όνομα και αξίζει τον σεβασμό. Εκείνα τα ματς ανήκουν στο παρελθόν όμως. Φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Σε ερώτηση αν θα πάρει πληροφορίες από τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς που άνηκε στην βελγική ομάδα μέχρι να πάει στο λιμάνι, ο Μάρκο Σίλβα είπε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μελετήσουμε τον αντίπαλο. Έχουμε τον Μιλιβόγεβιτς που ξέρει καλά την Άντερλεχτ και θα συζητήσουμε μαζί του. Θα έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Είναι επίσης νωρίς για να μιλήσουμε για τη λίστα που θα δηλώσουμε στην Ευρώπη. Θα δούμε τις πιθανότητες που υπάρχουν. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα