Μουρίνιο: «Δεν είμαι το τέρας που όλοι λέτε»

Στην πρώτη του θητεία στην Αγγλία, όσο ήταν προπονητής της Τσέλσι, ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν το αγαπημένο παιδί των απαιτητικών Βρετανών ποδοσφαιρογράφων, διότι η ομάδα του έπαιζε καλά, διαφορετικά, εντυπωσιακά και αποτελεσματικά. Αυτό αρκούσε για τους αυστηρούς ρεπόρτερ.

Στη Γιουνάιτεντ όμως, προερχόμενος από μία δεύτερη θητεία στην Τσέλσι όχι εφάμιλλη της πρώτης, τον… πήραν από τα μούτρα νωρίς-νωρίς, δίχως μισή μέρα προσαρμογής ως παραχώρηση. Σήμερα, μετά την βελτίωση της εικόνας της Μάντσεστερ και φυσικά το Λιγκ Καπ, βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του:

«Νομίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμαθε πως δεν είμαι το τέρας που λέτε πως είμαι. Δεν είμαι τόσο κακό παιδί, ένας αλαζονικός τύπος, ένας δύσκολος άνθρωπος για να δουλέψεις μαζί του. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, κανένας στο Προπονητικό Κέντρο δεν τρέχει την στιγμή που φτάνω. Επομένως, νομίζω πως είμαι καλύτερος απ’ ό,τι νομίζετε. Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω μου είναι αρκετά χαρούμενοι, ενώ οι σχέσεις μου με τους παίκτες είναι πολύ καλές»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα