Μπλιντ: «Η ειλικρίνεια του Φαν Χάαλ μπορεί να γίνει τρομακτική»

Μπορεί τα βλέμματα των οπαδών της Γιουνάιτεντ στο ματς κόντρα στην ΚΠΡ να ήταν στραμμένα πάνω στα νέα αστέρια της ομάδας, όπως ο Ντι Μαρία, ο Φαλκάο ή ο Ρόχο, αλλά αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Ντάλεϊ Μπλιντ.

Ο Ολλανδός πολυθεσίτης και «πουλέν» του Φαν Χάαλ εντυπωσίασε με την ηρεμία του και τις επαφές του με την μπάλα στη θέση του αμυντικού χαφ, σκορπώντας χαμόγελα στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο πρώην άσος του Άγιαξ μίλησε στο «MUTV» και αναφέρθηκε φυσικά στον Λουίς Φαν Χάαλ.

«Είναι πολύ ειλικρινής με όλους, ξέρει τι θέλει και ξέρει τη φιλοσοφία του. Μπορεί να το μεταδώσει αυτό στους παίκτες και μπορεί να φτιάξει μια ομάδα με όλους μέσα. Αυτή είναι μια καλή βάση για όλους, αν θέλεις να δουλεύει ο ένας για τον άλλον. Έχω μάθει πολλά από τον Φαν Χάαλ και μ’ αρέσει να δουλεύω υπό τις οδηγίες του. Δεν είναι τρομακτικός, απλά ειλικρινής. Μπορεί να γίνει και τρομακτικό, αλλά μου αρέσει».

Ο Ολλανδός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και για το ρόλο του στην ομάδα. «Πιστεύω ότι μπορεί να με κάνει καλύτερο παίκτη σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση, πού να βρίσκομαι και στην τακτική του παιχνιδιού, γιατί η μεσαία γραμμή είναι μια σημαντική θέση και ελπίζω να γίνομαι να βελτιώνομαι κάθε μέρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα