Μπόγιοβιτς: «Ο Περόνε ήθελε να μας ταπεινώσει»

Στην ιστορία θα μείνει ο αγώνας Ηρακλής – ΑΕΛ για την τελευταία αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League. Τα επεισόδια και το δράμα των τελευταίων δευτερολέπτων καταγράφηκαν και δεν θα σβήσουν ποτέ, ακόμη κι αν η Λάρισα δεν καταφέρει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Ο επιθετικός των «βυσσινί», Μίλαν Μπόγιοβιτς, μίλησε στο gazzetta.gr για την εμπειρία που έζησε μετά το 83’ όταν η ομάδα του προηγήθηκε στο σκορ: «Ξέραμε πως ο Ηρακλής ήταν αήττητος όλη την σεζόν και πως το έργο μας δε θα ήταν καθόλου εύκολο. Παρόλα αυτά, όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας για την Θεσσαλονίκη, με την βοήθεια του προπονητή μας καταφέραμε να έχουμε καλή ψυχολογία, να πιστεύουμε στους εαυτούς και την ομάδα μας. Παλέψαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και η νίκη αυτή μας κάνει πολύ χαρούμενους, τόσο για την σημασία της, όσο και για την δικαίωση όλης της κατάθεσης ψυχής που κάναμε.

Από την ώρα που βάλαμε το γκολ στο 83′, τα όσα έγιναν δεν περιγράφονται με λόγια. Εγώ στην καριέρα μου δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο, ο διαιτητής μας πήγαινε μόνο κόντρα. Το πέναλτι που έδωσε ήταν το… κερασάκι στην τούρτα. Πριν την εκτέλεση, εγώ είπα στον Αποστολίδη πως θα το πιάσει, το πίστευα. Είναι έξυπνος και δεν βιάστηκε να πέσει, οπότε με… δικαίωσε»

Όσον αφορά την επιλογή του Περόνε να εκτελέσει το πέναλτι αλά Πανένκα, τόνισε: «Ο αντίπαλος επέλεξε να κάνει κάτι εντυπωσιακό και να μας… ταπεινώσει. Όμως υπάρχει Θεός, εγώ το πιστεύω αυτό ακράδαντα, μας βλέπει όλους και χτες υπήρξε απόδοση δικαιοσύνης».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα