Μόνο στην «Α» Πού βρέθηκε ο γιος της Πωλίνας, τι συνέβη και η ανακοίνωσή της

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Α», ο γιος της τραγουδίστριας όλες αυτές τις μέρες που τα ίχνη του είχαν χαθεί,  βρισκόταν στη Βουλγαρία, αφού είχε αλλάξει το αεροπορικό του εισιτήριο, για να έρθει Ελλάδα μέσω της γείτονας χώρας, χωρίς όμως να ενημερώσει τη μητέρα του για αυτό. Για κακή του τύχη όμως, το κινητό του έπαθε μία βλάβη, το αεροδρόμιο στη Σόφια κήρυξε απεργία, με αποτέλεσμα να μην έχει κανένα τρόπο επικοινωνίας, αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της.

Η Πωλίνα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, θέλησε να ενημερώσει πώς η αγωνία της έλαβε τέλος και όλα είναι καλά. Αφού ευχαρίστησε και δημόσια τους φίλους της για τη συμπαράσταση τους από την Κυριακή το απόγευμα που ο γιος της Αποστόλης δεν έφτασε στην Ελλάδα με την προγραμματισμένη πτήση από Σκωτία, έγραψε χαρακτηριστικά τα ξημερώματα της Τετάρτης.

«Χίλια ευχαριστώ παλιοί νέοι και άγνωστοι φίλοι μου ….οι περιπέτειες κι οι δοκιμασίες χρειάζονται καμιά φορά για να μας θυμίζουν πόσο ευάλωτοι και μηδαμινοί είμαστε μπροστά στο απρόσμενο και πόσο δυνατοί κι ευλογημένοι όταν δεχόμαστε τόση αγάπη…..και ακόμα στους φίλους του γιου μου Ρωμανό Δημήτρη Rodrigo Ελενη Τάσο μια τεράστια αγκαλιά …….χωρίς εσάς θαταν πολύ δύσκολο……. », έγραψε.

 

κκκκκκ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα