Ναπολεόνι: «Παίζουμε πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο»

Για τις αλλαγές που παρουσιάζει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Νιόπλια, μίλησε ο επιθετικός του Ατρομήτου, Στέφανο Ναπολεόνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM:
«Η ομάδα παίζει διαφορετικά, πιο επιθετικά. Είμαστε πιο ελεύθεροι στο κέντρο και μπροστά. Με τους τρεις που παίζουμε στο κέντρο, μπορούν να πατάνε και περιοχή. Όταν έπαιζα πριν σέντερ φορ ήμουν μόνος. Τώρα πατάνε ο Δημούτσος, ο Κατσουράνης και άλλοι παίκτες. Σίγουρα και αμυντικά πάμε καλά. Όταν πας καλά μπροστά και στην άμυνα θα πας καλά, αλλά δεν νομίζω ότι είχαμε πριν πρόβλημα στην άμυνα. Φαίνεται ότι γενικότερα όλη η ομάδα πάει καλύτερα. Προσωπικά, νιώθω καλύτερα όπως αγωνίζομαι τώρα. Είμαι πιο ελεύθερος, μπορώ να τραβιέμαι στα πλάγια. Έχω περισσότερη κίνηση και αυτό με βολεύει.

Έχουμε στο μυαλό ότι θα πάρουμε τα παιχνίδια μέχρι τέλους και πως θα παίξουμε στα play-off. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Δεν σκέφτομαι κάτι αυτή της στιγμή τι θα γίνει το καλοκαίρι. Θέλω να τελειώσω τη χρονιά καλά. Κάθε παίκτης θέλει κάθε χρονιά να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά δεν σκέφτομαι κάτι τώρα. Είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι το τώρα. Να έχουμε την υγεία μας και εγώ θέλω να τελειώσω τη χρονιά καλά με την ομάδα και να δώσω ότι μπορώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα