«Να μην το βάλει κάτω ο πρόεδρος»

Στον πλευρό του Γιώργου Σπανού βρίσκονται οι παίκτες του Ατρομήτου, οι οποίοι, όπως δήλωσε ο Λουίς Μπρίτο, έχουν επηρεαστεί από τα γεγονότα, αλλά αγωνίζονται για να τον κάνουν χαρούμενο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις στη NOVA, μιλώντας τόσο για την περιπέτεια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, όσο και για την αγωνιστική εικόνα και τους στόχους του Ατρομήτου…

«Κάθε χρονιά πάμε και καλύτερα. Τρία χρόνια η ομάδα βρίσκεται ψηλά στη θέση που της αξίζει. Αυτό προκύπτει από τη δουλειά του προπονητή, ο οποίος διαβάζει τους αντιπάλους και δουλεύει με την ομάδα. Ακόμη, έχουμε καλούς παίκτες που ακούν τον προπονητή, έχουμε πάθος και θέληση. Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα αν όλοι τρέχουν για όλους. Φέτος προσπαθούμε να κάνουμε ότι δεν καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε καλά, να συνεχίσουμε έτσι και να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος. Ελπίζω φέτος να είναι η χρονιά μας. Είμαι πολλά χρόνια εδώ και σίγουρα προτεραιότητα έχει ο Ατρόμητος. Αυτό που θέλω προς το παρόν είναι να βοηθήσω την ομάδα, κάνοντας ό,τι καλύτερο και σύντομα θα δείξει τι θα γίνει στο μέλλον», δήλωσε για την πορεία στο πρωτάθλημα.

Και συνέχισε: «Μας επηρεάζει τα όσα έχουν συμβεί στον πρόεδρο της ομάδας γιατί πάντα είναι δίπλα μας. Είναι κρίμα γιατί η ομάδα πάει καλά και όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κ. Σπανό μπορεί να επηρεάσουν την ομάδα και τους παίκτες. Εμείς προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε με την απόδοσή μας για να μην το βάλει κάτω. Αυτό μας έχει κάνει να βλέπουμε τα παιχνίδια πιο δυνατά. Για να κάνουμε τον πρόεδρό μας χαρούμενο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα