Ισόβιος αποκλεισμός για ένα μπουκάλι!

Την ώρα που στα ελληνικά γήπεδα βασιλεύει η ατιμωρησία και η αναρχία, στην Αγγλία τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ποινή… ισοβίων που αντιμετωπίζει οπαδός της Άρσεναλ, ο οποίος πέταξε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων!

Ο συγκεκριμένος οπαδός συνελήφθη και οδηγήθηκε αμέσως εκτός «Emirates», αλλά, εκτός της ποινής που θα προκύψει από αυτή καθ’ αυτή την πράξη του, ενδέχεται να αποφασιστεί ο ισόβιος αποκλεισμός του από το γήπεδο των «κανονιέρηδων».

Η διοίκηση της Άρσεναλ εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς, αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο τιμωρίας του γηπέδου της.

Αν συγκρίνουμε το παραπάνω περιστατικό με αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουν συμβεί στη χώρα μας, καταλαβαίνουμε πόσο πίσω είμαστε ως κοινωνία. Στα ελληνικά γήπεδα, ο ταραξίας, όχι απλά δεν τιμωρείται (ούτε από την εκάστοτε ομάδα, ούτε από τις αρχές), αλλά είναι ελεύθερος να προκαλέσει ξανά προβλήματα, με την ανοχή όλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα