Ο Γκιόργκι Λόρια κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ!

Την… προτελευταία του μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον διεθνή τερματοφύλακα της Ντιναμό Τιφλίδας, Γκιόργκι Λόρια!

Ο 28άχρονος πορτιέρο αφίχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης τη Δευτέρα (11/8) και κάτω από απόλυτη μυστικότητα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Ομίλου. Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχουμε, ο Λόρια υπέγραψε για έναν χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια ακόμη.

Ο Γκιόργκι Λόρια είναι διεθνής 25 φορές, ενώ σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του αγωνιζόταν στην Ντιναμό Τιφλίδας, πραγματοποιώντας 218 εμφανίσεις από το 2005. Το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να αναζητήσει το επαγγελματικό του μέλλον εκτός Γεωργίας. Ο 28άχρονος τερματοφύλακας είχε και άλλες προτάσεις, ωστόσο στον ΟΦΗ τον έπεισε το πλάνο που του παρουσίασε η διοίκηση, αλλά και η παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο του κρητικού συλλόγου.

Η επόμενη κίνηση που θα πραγματοποιήσει άμεσα η ομάδα από τη μεγαλόνησο, θα αφορά έναν περιφερειακό επιθετικό, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να προέρχεται από την ιταλική αγορά. Το θέμα έχει αναλάβει ο Γκατούζο, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με γνωστούς του παράγοντες, προκειμένου να φέρει κάποιο δυνατό όνομα, με τη μορφή δανεισμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα