Ο Κονέ διώχνει τον Σόουζα από τους «Βιόλα»!

Ποτέ δεν ήταν ιδανικές οι σχέσεις του Πάουλο Σόουζα με την οικογένεια της Φιορεντίνα. Έχοντας γιορτάσει με τη Γιουβέντους το Champions League (και παρά το ότι «πλήγωσε» στη συνέχεια της καριέρας του δύο φορές τη «γηραιά κυρία») αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς των «Βιόλα», όταν ανακοινώθηκε από τη διοίκηση η πρόσληψή του στη θέση του προπονητή. Γνωστό το μίσος των οπαδών της Φιορεντίνα για τη Γιούβε.

Γράφτηκαν συνθήματα στην όμορφη πόλη της Φλωρεντίας με κάκιστους χαρακτηρισμούς για τον Πορτογάλο, αλλά το καλό ξεκίνημα της ομάδας έδιωξε τα σύννεφα. Αυτά, όμως, εμφανίστηκαν και πάλι στον ορίζοντα. Με τη Φιορεντίνα, θεωρητικά, εντός διεκδίκησης του πρωταθλήματος (απέχει οκτώ βαθμούς από τη Νάπολι κι έξι από τη Γιούβε), ο μετεγγραφικός προγραμματισμός ήταν σημαντικός, ωστόσο η διοίκηση όχι μόνο δεν έφερε στην ομάδα τις επιλογές του Σόουζα, αλλά του «φόρτωσε» και παίκτες που δεν ήθελε, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον δικό μας, Παναγιώτη Κονέ. Ο Έλληνας μέσος κατέφτασε στη Φλωρεντία την τελευταία μέρα των μετεγγραφών και ο Σόουζα μπήκε μαινόμενος στα γραφεία της διοίκησης ζητώντας εξηγήσεις για την κίνηση αυτή.

Ο Κονέ δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες με τον Πορτογάλο, αλλά και ο Πάουλο Σόουζα μάλλον μετράει λίγους ακόμη μήνες στη Φιορεντίνα. Οι Ιταλοί γράφουν πως οι σχέσεις μεταξύ της διοίκησης και του Πορτογάλου έχουν φτάσει στα άκρα και πως τίποτα δεν θα τον κρατήσει στην ομάδα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον Παναγιώτη Κονέ θα φανεί στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα