Ο Μπερλουσκόνι είπε όχι στα 970 εκατομμύρια ευρώ!

Πρόταση 970 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μίλαν απέρριψε ο μεγάλος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεχίσει την πορεία του στην ομάδα και θα την επαναφέρει στην κορυφή!

Ο Ιταλός επιχειρηματίας και πρώην Πρωθυπουργός της χώρας, δέχθηκε πρόταση 970 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των μετοχών, από ασιατικό fund, με επικεφαλής τον Ταϊλανδό Μπι Ταεχομπόλ. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, αρχικά έκανε αποδεκτή την προσφορά, συνομιλώντας με τον Κινέζο Γουάνγκ Τζιαλίν, αλλά στην πορεία άλλαξε άποψη, καθώς από τη μία ενημερώθηκε πως οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες σχετίζονται με τον ιδιοκτήτη της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ και από την άλλη αποφάσισε πως δεν επιθυμεί την απόσυρσή του από τη Μίλαν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, το «ναυάγιο» επήλθε διότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κοστολόγησε το 50% των μετοχών της Μίλαν στο 1,5 δις ευρώ. Όπως και να έχει, η ομάδα του Μιλάνου έχει μπει στο στόχαστρο των Ασιατών επιχειρηματιών, οι οποίοι επιχειρούν συντονισμένα μία έφοδο στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα