Ο ΠΑΟ 2-0 τον Αστέρα, μόνος τρίτος

Στο κεκλεισμένων των θυρών ματς της Λεωφόρου για την 14η αγωνιστική της Super League, ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης και με το νικηφόρο 2-0 πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρέλης, ήταν αυτός που έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 77’ μετά από πάσα του Πέτριτς, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟ σκόραρε όταν η φιλοξενούμενη ομάδα αποφάσισε να ανοιχτεί προκειμένου να πάρει τη νίκη. Τελικά το απέσπασαν το τρίποντο οι «πράσινοι» χάρη στη φανέλα, τις καλές επεμβάσεις του Στιλ και το… δοκάρι του Κουρμπέλη στις καθυστερήσεις, διάστημα κατά το οποίο όλος ο Αστέρας είχε βγει μπροστά. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καλτσάς διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ με την φανέλα του ΠΑΟ.

ΠΑΟ: Στιλ, Νάνο, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Βέμερ (77’ Μαρινάκης), Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ (46′ Καλτσάς), Καρέλης, Πέτριτς (87’ Ταυλαρίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Ντουντού (76’ Παπαδόπουλος), Κουρμπέλης, Μπερτόλιο (69’ Μαμντανί), Νίκο Φερνάντες (70’ Αλόκο), Μάσα, Γιάννου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα