“Ο Σαμαράς δεν έχει αντιληφθεί τα σοβαρά λάθη του”

Θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία θέτει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε στα Παραπολιτικά fm  και άσκησε έντονη κριτική στον Αντώνη Σαμαρά μετά τα όσα είπε σε συνέντευξή του στο Mega ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο περιφερειάρχης τόνισε πως δεν άκουσε τίποτε καινούργιο και πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει αντιληφθεί τα σοβαρά λάθη που έγιναν από την κυβέρνησή του. Ο κ. Τζιτζικώστας σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ζήτησε να γίνει συνέδριο της ΝΔ στο οποίο θα πρέπει να ανοίξει και το θέμα της ηγεσίας.

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ απάντησε χαρακτηριστικά «αυτή τη στιγμή απόλυτη προτεραιότητα μου είναι η τοπική αυτοδιοίκηση».

Παράλληλα ζήτησε διάλογο με τον πρωθυπουργό για το ζήτημα της διάθεσης των αποθεματικών της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Τράπεζα της Ελλάδας.

«Εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να βάλουμε πλάτη, αλλά όχι στραγγαλίζοντας τους Δήμους και τις Περιφέρεις» είπε, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα απαράδεκτη την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα