Ο Σουμπίνιο θέλει, αλλά…

Γέφυρες επιστροφής στην Ελλάδα και κατά προτίμηση στον Ατρόμητο που θα διαθέτει όλο το πακέτο (στόχους και οικονομική συνέπεια) έχει ρίξει τις τελευταίες εβδομάδες ο Σουμπίνιο, αλλά η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο Βραζιλιάνος από το καλοκαίρι ανήκει στην Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν αλλά όπως είναι αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό έχει προταθεί σε ελληνικές ομάδες με τον ίδιο να δείχνει προτίμηση στον Ατρόμητο καθώς τον ένα χρόνο που έμεινε στο σύλλογο παραλίγο να φτάσει στα προκριματικά του Champions League και επιπλέον δεν θα έχει οικονομικό πρόβλημα.

Ωστόσο, η Καραμπάχ δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο και αξιώνει ένα ποσό ύψους 100 – 150.000 ευρώ. Επιπρόσθετα, ο Σουμπίνιο αμείβεται με περισσότερα από 300.000 ευρώ, εκτινάσσοντας το συνολικό κόστος της μεταγραφής.

Σε αυτά τα νούμερα δεν μπορούν να φτάσουν οι Περιστεριώτες και απλά περιμένουν αν σημειωθεί κάποια εξέλιξη.

Είναι δεδομένο πάντως, ότι ο Γιώργος Παράσχος μόνο «όχι» δεν θα έλεγε στην προοπτική να έχει τον Βραζιλιάνο στην ομάδα, καθώς με την παρουσία των Ούμπιντες, Ναπολεόνι και Παπαδόπουλου η ποιότητα θα έφτανε σε άλλα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα